
>
Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentration [Electronic resource] / M. Bondar, A. Solomon , N. Fedak, M. Paska , A. Hotvianska , L. Polozhyshnikova , D. Mironov , L. Kushch //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 5, Issue 11-113. - С. 43-50.. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.241969.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Bondar, M.
Solomon , A.
Fedak, N.
Paska , M.
Hotvianska , A.
Polozhyshnikova , L.
Mironov , D.
Kushch, L.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Bondar, M.
Solomon , A.
Fedak, N.
Paska , M.
Hotvianska , A.
Polozhyshnikova , L.
Mironov , D.
Kushch, L.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |