
>
Аналіз вмісту летких жирних кислот в охолодженому м’ясі курей-несучок та курчат-бройлерів під час зберігання [Текст] / М. О. Дегтярьов, І. В. Яценко, М. М. Бондаревський, В. М. Жиліна, В. В. Кам’янський //
Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - Харків, 2013. - Вип. 26, ч. 2. - С. 223-225.
Додаткові точки доступу:
Дегтярьов, Микола Олександрович
Яценко, Іван Володимирович
Бондаревський, Микола Михайлович
Жиліна, Валентина Миколаївна
Кам’янський, В. В.
Додаткові точки доступу:
Дегтярьов, Микола Олександрович
Яценко, Іван Володимирович
Бондаревський, Микола Михайлович
Жиліна, Валентина Миколаївна
Кам’янський, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|