
>
Головко, Микола Павлович.Хімічний склад і харчова цінність січених виробів із м'яса і паштетів, виготовлених із використанням харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) [Текст] / М. П. Головко, С. В. Журавльов, Ф. В. Перцевой //
Головко, Микола Павлович.
Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 жовт. 2000 р. - Київ, 2000. - С. 266-369.
Додаткові точки доступу:
Журавльов, С. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Журавльов, С. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|