
>
Загорулько, Олексій Євгенович.Спосіб виробництва плодоовочевої пасти з використанням інноваційного обладнання [Текст] / О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, В. В. Лаврук //
Загорулько, Олексій Євгенович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 157-158.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Лаврук, В. В.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Лаврук, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|