
>
Кречетніков, П. Р.Удосконалення технології м’ясних січених виробів із використанням компонентів функціонального призначення [Текст] / П. Р. Кречетніков, Н. В. Федак //
Кречетніков, П. Р.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 12.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|