
>
Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатів [Текст] / О. І. Черевко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. М. Гордієнко //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 241-242.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, Інна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Гордієнко, Інна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|