
>
Development of the nanotechnology for wellness products "NatureSuperFood" fruit and vegetable icecream sorbets with a record content of biologically active substances [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, A. Pogarskiy, I. Kakadii, T. Stukonozhenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - P. 59-68.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.148071.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Pogarskiy, Aleksey
Kakadii, Iuliia
Stukonozhenko, Tetiana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Pogarskiy, Aleksey
Kakadii, Iuliia
Stukonozhenko, Tetiana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |