
>
Товарознавство продовольчих товарів. Розділи: Товарознавство молока та молочних товарів, Товарознавство жирів та жирових товарів [Текст] : метод. вказівки для виконання контрол. роботи з навч. дисципліни для студентів ден. та заоч. форм каліфікац.-освіт. рівня підгот. «Бакалавр» за проф. спрямуванням Товаро-знавство та торговельне підприємництво / авт.-уклад.: А. М. Одарченко, З. П. Карпенко, Г. І. Дюкарева. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 74 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Карпенко, З. П.\авт.-уклад.\
Дюкарева, Г. І.\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Карпенко, З. П.\авт.-уклад.\
Дюкарева, Г. І.\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|