
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Щодо використання продуктів переробки виноградних вичавків у технології здобного печива [Текст] / О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 157-159.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|