>
Бондарук, Д. В.Використання натуральних функціональних добавок у виробництві здобного печива [Текст] / Д. В. Бондарук, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна //
Бондарук, Д. В.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 77-78.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |