>
Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички [Текст] / Н. В. Кондратюк, В. Л. Большакова, Є. П. Пивоваров, П. П. Пивоваров //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 50-58.
Додаткові точки доступу:
Кондратюк, Н. В.
Большакова, В. Л.
Пивоваров, Євген Павлович
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Кондратюк, Н. В.
Большакова, В. Л.
Пивоваров, Євген Павлович
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|