
>
Перспективность использования козьего молока для промышленной переработки на ферментированные молочные продукты [Текст] / Т. Н. Рыжкова, Г. И. Дюкарева, И. И. Гончарова, И. Н. Гейда //
Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства : материалы ХХII Междунар. науч.-практ. конф., г. Горки, 22-24 мая 2019 г. - 2019. - Ч. 2. - С. 67-72.
Додаткові точки доступу:
Рыжкова, Таисия Николаевна
Дюкарева, Г. И.
Гончарова, Ирина Ивановна
Гейда, Ирина Николаевна
Додаткові точки доступу:
Рыжкова, Таисия Николаевна
Дюкарева, Г. И.
Гончарова, Ирина Ивановна
Гейда, Ирина Николаевна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|