>
Вплив борошна з бульб чуфи на перебіг процесів дозрівання тіста та якість хліба пшеничного [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга, В. Р. Юдіна //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 100-116.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Недвіга, С. В.
Юдіна, В. Р.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Недвіга, С. В.
Юдіна, В. Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |