
>
Вплив борошна з бульб чуфи на перебіг процесів дозрівання тіста та якість хліба пшеничного [Текст] / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, С. В. Недвіга, В. Р. Юдіна //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 100-116.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Недвіга, С. В.
Юдіна, В. Р.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Недвіга, С. В.
Юдіна, В. Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |