>
Розробка рецептури і технології кондитерських пряникових виробів з використанням харчової добавки "Магнетофуд" [Текст] / І. В. Цихановська, Л. Ф. Товма, В. В. Євлаш, О. В. Александров, С. О. Каплун //
Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2020. - Вип. 20, т. 1. - С. 222-236.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Товма, Л. Ф.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Александров, О. В.
Каплун, С. О.
Додаткові точки доступу:
Цихановська, І. В.
Товма, Л. Ф.
Євлаш, Вікторія Владленівна
Александров, О. В.
Каплун, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|