
>
Михайлов, Валерій Михайлович.Оцінювання якості м’ясних січених виробів, смажених у функціонально-замкнених середовищах [Текст] / В. М. Михайлов, Л. К. Карпенко, Б. В. Ляшенко //
Михайлов, Валерій Михайлович.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. другої Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 163-164.
Додаткові точки доступу:
Карпенко, Л. К.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Додаткові точки доступу:
Карпенко, Л. К.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|