
>
Influence of processing parameters on the technofunctional properties of berry coagulants [Electronic resource] / L. Deinychenko, G. Deinychenko, V. Gnitsevych, T. Kravchenko //
Ukrainian Food Journal. - 2020. - Vol. 9, Issue 1. - P. 74-85. - DOI 10.24263/2304-974X-2020-9-1-7.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Deinychenko, L.
Deinychenko, Grygorii
Gnitsevych, V.
Kravchenko, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Deinychenko, L.
Deinychenko, Grygorii
Gnitsevych, V.
Kravchenko, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |