Нові методи та інструменти для мікроманіпуляцій з клітинами тварин в процесах клітинної інженерії [Текст] : метод. вказівки до самост. вивч. дисципліни Основи біотехнології в тваринництві для студентів ден. форми навчання першого та другого рівнів вищ. освіти (бакалавр, магістр) спец. 204 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. В. О. Шигимага. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 36 с.
Додаткові точки доступу: Шигимага, Віктор Олександрович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
32
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204)