>
Стандартизація, метрологія та сертифікація [Текст] : метод. вказівки та індивідуал. завдання для самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: В. В. Полупан [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович\авт.-уклад.\
Колесник, Вікторія Валентинівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Пенкін, Андрій Костянтинович\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Полупан, Валентин Вадимович\авт.-уклад.\
Колесник, Вікторія Валентинівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Пенкін, Андрій Костянтинович\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|