
>
Черемська, Тетяна Володимирівна.Перспективи використання борошна насіння соняшнику у виробництві безглютенового печива [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. В. Журавльов //
Черемська, Тетяна Володимирівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 47-48.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Журавльов, С. В.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Журавльов, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|