Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : метод. вказівки для самост. роботи з дисципліни для студентів напряму підгот. 201 Агрономія спец. 201 Агрономія за освіт. рівнем бакалавр / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Л. М. Пузік. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 43 с.
УДК
664(072)
Ключові слова: продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- переробка зерна -- переработка зерна -- переробка плодовоовочевої продукції -- переработка плодоовощной продукции -- крупа -- борошно -- мука -- технічні культури -- технические культуры -- цукор -- сахар -- олія -- масло -- рослинні жири -- растительные жиры -- Додаткові точки доступу: Пузік, Людмила Михайлівна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
30
Агрономія (201)
Інноваційні технології у галузі зберігання і переробки продукції рослинництва