
>
Крайнюк, Л. Н.Новая технология паштетных масс для предприятий общественного питания и пищевой промышленности [Текст] / Л. Н. Крайнюк, М. Б. Колесникова, Л. Д. Манелова //
Крайнюк, Л. Н.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХГУПТ, 2001. - С. 116-117.
Додаткові точки доступу:
Колесникова, Марина Борисовна
Манелова, Л. Д.
Додаткові точки доступу:
Колесникова, Марина Борисовна
Манелова, Л. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|