>
Постнов, Геннадій Михайлович.Аналітичне дослідження процесу ультразвукового емульгування жировмісної сировини [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний //
Постнов, Геннадій Михайлович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 175-179.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |