
>
Обґрунтування основних характеристик машини для формування та дозування грибного фаршу [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, І. О. Охріменко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 110-118.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Охріменко, І. О.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Охріменко, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|