
>
Мороз, Д. Д.Використання технології реструктурування у виробництві м’ясних напівфабрикатів [Текст] / Д. Д. Мороз, наук. керівник М. О. Янчева //
Мороз, Д. Д.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 51.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|