
>
Пак, Андрій Олегович.Вплив композиції кріопротекторної дії на кількість вимороженої вологи в м’ясних січених напівфабрикатах [Текст] / А. О. Пак, М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева //
Пак, Андрій Олегович.
Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2011. - Вип. 27. - С. 281-285..
Додаткові точки доступу:
Янчева, М.О.
Яковлева, Ю. В.
Додаткові точки доступу:
Янчева, М.О.
Яковлева, Ю. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|