
>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Сучасні підходи до формування асортименту рекомбінованих продуктів [Текст] / С. С. Андрєєва, Р. В. Плотнікова //
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 3-4..
Додаткові точки доступу:
Плотнікова, Р. В.
Додаткові точки доступу:
Плотнікова, Р. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|