
>
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова //
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 80-91.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Рогова, А. Л.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Рогова, А. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |