
>
В 53
Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання [Текст] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, Ю. І., Денисенко С. А. Токолов Ю. І. //
В 53
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - Вип. 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 11-20.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-444270)
Анотація:
В статті досліджено зміни фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників молока в залежності від різних режимів пастеризації, встановлена термостійкість молока від загального бактеріального обсіменіння та запропонована модифікація технологічної схеми молока питного пастеризованого з метою виготовлення продукту з подовженим терміном зберігання.
Додаткові точки доступу:
Машкін, М. І.
Могутова, В. Ф.
Богомолов, Олексій Васильович
Токолов, Ю. І.
Денисенко, С. А.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-444270)
Анотація:
В статті досліджено зміни фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників молока в залежності від різних режимів пастеризації, встановлена термостійкість молока від загального бактеріального обсіменіння та запропонована модифікація технологічної схеми молока питного пастеризованого з метою виготовлення продукту з подовженим терміном зберігання.
Додаткові точки доступу:
Машкін, М. І.
Могутова, В. Ф.
Богомолов, Олексій Васильович
Токолов, Ю. І.
Денисенко, С. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|