В 53
Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання [Текст] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, Ю. І., Денисенко С. А. Токолов Ю. І. //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 11-20.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-444270)
Анотація:
В статті досліджено зміни фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників молока в залежності від різних режимів пастеризації, встановлена термостійкість молока від загального бактеріального обсіменіння та запропонована модифікація технологічної схеми молока питного пастеризованого з метою виготовлення продукту з подовженим терміном зберігання.
Додаткові точки доступу: