
>
Серік, Максим Леонідович.Технологія соусів емульсійного типу із використанням йодованої харчової добавки [Текст] / М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров //
Серік, Максим Леонідович.
Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій . - Одеса, 2013. - Вип. 44, Т. 2. - С. 133-138.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, М. П.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, М. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|