
>
Ткаченко, С. О.Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи [Текст] / С. О. Ткаченко ; наук. керівник П. В. Гурський //
Ткаченко, С. О.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 50-52.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |