>
Мороз, О. В.Використання змішаного гелеутворення в технології створення капсульованих і гранульованих продуктів [Текст] / О. В. Мороз, П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров //
Мороз, О. В.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 56-57.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|