
>
Черевко, Олександр Іванович.Вплив геометричних і технологічних параметрів пастоподібних концентратів напоїв на "криву плину" продукту [Текст] / О. І. Черевко, О. А. Маяк //
Черевко, Олександр Іванович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 2. - С. 214-220.
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Маяк, Ольга Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|