>
Design of a combined apparatus for low-temperature processing of confectionery products based on plant-based multicomponent semi-finished products [Electronic resource] / A. Zahorulko, I. Voronenko, M. Nikolaienko, S. Minenko, N. Ponomarenko, R. Zakharchenko, E. Ibaiev, N. Tytarenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 4, Issue 11. - P. 15-24. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.335468.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Voronenko, I.
Nikolaienko, M.
Minenko, Sofiia
Ponomarenko, N.
Zakharchenko, R.
Ibaiev, E.
Tytarenko, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Voronenko, I.
Nikolaienko, M.
Minenko, Sofiia
Ponomarenko, N.
Zakharchenko, R.
Ibaiev, E.
Tytarenko, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |