>
Вплив сучасних форматів закладів ресторанної індустрії на розроблення та впровадження інноваційних технологій продукції власного виробництва [Текст] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова, Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь //
Науковий вісник Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Запоріжжя : ТДАТУ, 2025. - С. 251-258.
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Євген Павлович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Євген Павлович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|