
>
Клеба, М. В.Розроблення заварного напівфабрикату спеціального призначення [Текст] / М. В. Клеба, К. В. Свідло //
Клеба, М. В.
Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали наук.-практ. семінару, м. Харків, 24 листоп. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 76-79..
Додаткові точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|