
>
Дюкарева, Г. І.Дослідження адгезійних властивостей нових видів паштетів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] / Г. І. Дюкарева, М. Л. Серік, Т. М. Головко //
Дюкарева, Г. І.
Сучасні наукові досягнення – 2008 : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. 29-30 листоп. 2008 р. - Миколаїв, 2008. - Т. 3. - С. 157-158.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|