
>
Постнова, Ольга Миколаївна.Практичні аспекти використання біологічного потенціалу продуктів переробки полби у технології макаронних виробів [Текст] / О. М. Постнова, Т. В. Гавриш, О. А. Величко //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Аграрна освіта: минуле, сучасне майбутнє : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річ. Луган. нац. аграр. ун-ту, 15-16 листоп. 2021 р. - Слов‘янськ, 2021.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Величко, О. А.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Величко, О. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|