
>
Євлаш, Вікторія Владленівна.Вдосконалення технології термостабільної начинки на основі пектину з використанням томатного шроту [Текст] / В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, А. О. Цупіков //
Євлаш, Вікторія Владленівна.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 64.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Цупіков, А. О.
Додаткові точки доступу:
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Цупіков, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|