
>
Харчова хімія. Розд. 1 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. підгот. та виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Основи хімічного аналізу харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б в.], 2021. - 75 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 75. - Б. ц.
Зміст: >
Правила поведінки та порядок роботи в хімічній лабораторії
Реактиви, посуд та обладнання хімічної лабораторії
Якісний хімічний аналіз катіонів та аніонів
Титриметричний аналіз
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\уклад.\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Правила поведінки та порядок роботи в хімічній лабораторії
Реактиви, посуд та обладнання хімічної лабораторії
Якісний хімічний аналіз катіонів та аніонів
Титриметричний аналіз
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна\уклад.\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\уклад.\
Мурликіна, Наталя Віталіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 181 |
2 | Репозітарій |