
>
Янчева, Марина Олександрівна.Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування [Текст] / М. О. Янчева, В. О. Потапов, О. Б. Дроменко //
Янчева, Марина Олександрівна.
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 69-70.
Додаткові точки доступу:
Потапов, Володимир Олексійович
Дроменко, Олена Борисівна
Додаткові точки доступу:
Потапов, Володимир Олексійович
Дроменко, Олена Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |