
>
The evaluation of safety of broiler chickens’ meat with organoliptic indicators and it’s toxity after the use of fluoroquinolone antibiotics [Text] / S. Tkachuk, V. Dukhnitsky, V. Lyasota, I. Yatsenko, I. Zabarna, L. Savchuk, N. Holovko, S. Prosianyi, A. Mushynskyi, N. Usachenko //
Ukrainian Journal of Ecology Ukrainian Journal of Ecology. - 2018. - Vol. 8, Issue 3. - С. 202-204.
Додаткові точки доступу:
Tkachuk, S.
Dukhnitsky, V.
Lyasota, V.
Yatsenko, I.
Zabarna, I.
Savchuk, L.
Holovko, N.
Prosianyi, S.
Mushynskyi, A.
Usachenko, N.
Додаткові точки доступу:
Tkachuk, S.
Dukhnitsky, V.
Lyasota, V.
Yatsenko, I.
Zabarna, I.
Savchuk, L.
Holovko, N.
Prosianyi, S.
Mushynskyi, A.
Usachenko, N.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|