>
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. програм Технології харчових виробництв, Харчові технології в ресторанні індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: С. Л. Юрченко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 41 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |