
>
Любенко, Г. Д.Особливості заморожування термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту [Текст] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой //
Любенко, Г. Д.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 23-24.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|