
>
Інновації в здоровому харчуванні для підприємств ресторанного бізнесу: кріообробка сировини та молекулярні технології [Текст] / В. В. Кись, О. С. Погарський ; наук. керівник: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квіт. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 155-156.
Додаткові точки доступу:
Кись, В. В.
Погарський, Олексій Сергійович
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Кись, В. В.
Погарський, Олексій Сергійович
Павлюк, Р. Ю.\наук. керівник\
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |