>
Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, другий (магістер.) РВО / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|