
>
Rheological properties of food film-forming gels on the basis of uroconate polysaccharides [Text] / N. Kondratjuk, Yе. Pyvovarov, А. Padalka, Ye. Polyvanov //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 86-93.
Додаткові точки доступу:
Kondratjuk, N.
Pyvovarov, Yevgen
Padalka, А.
Polyvanov, Ye.
Додаткові точки доступу:
Kondratjuk, N.
Pyvovarov, Yevgen
Padalka, А.
Polyvanov, Ye.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |