
>
Пестина, А. А.Использование системы альгинат натрия -CaCO- D-глюконо-лактон для структурообразования дынного пюре [Текст] / А. А. Пестина, Е. П. Пивоваров //
Пестина, А. А.
Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 351-353.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Евген Павлович
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Евген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|