
>
Оцінка конкурентоспроможності продукції українського споживчого ринку [Текст] / І. В. Фаріон, В. С. Шипілов ; наук. керівник К. С. Олініченко //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 91–99.
Додаткові точки доступу:
Фаріон, І. В.
Шипілов, В. С.
Олініченко, Катерина Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Фаріон, І. В.
Шипілов, В. С.
Олініченко, Катерина Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|