>
Рыжкова, Таисия Николаевна.Биотехнология мягкого козьего сыра "Орион", выработанного термокислотным способом производства [Текст] / Т. Н. Рыжкова, С. В. Иванов, С. О. Шаповалов //
Рыжкова, Таисия Николаевна.
Сборник научных трудов SWorld. - 2014. - Вип. 2, Т. 8. - С. 54-61.
Додаткові точки доступу:
Иванов, С. В.
Шаповалов, С. О.
Додаткові точки доступу:
Иванов, С. В.
Шаповалов, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|