
>
Пористість швидковідновлювальної каші, отриманої сушінням змішаним теплопідводом [Текст] / М. І. Погожих, А. О. Пак, М. В. Жеребкін, О. М. Сафонова, О. А. Холодова, А. В. Бородіна, Т. А. Єпіхіна //
Наукові пр. Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2011. - Вип. 40, Т. 1. - С. 54-57.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Жеребкін, М. В.
Сафонова, Ольга Миколаївна
Холодова, О. А.
Бородіна, А. В.
Єпіхіна, Т. А.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Жеребкін, М. В.
Сафонова, Ольга Миколаївна
Холодова, О. А.
Бородіна, А. В.
Єпіхіна, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |